Du er her

Rudolph Care

Aftersun Shimmer Sorbet

DKK 225,00
Aftersun Shimmer Sorbet er en beroligende creme med et strejf af guldshimmer, der fremhæver din sommerglød på den solbrændte hud.
 
Aftersun Shimmer Sorbet har en række af gode aktive, naturlige ingredienser som jordbær, der toner og renser huden med et højt indhold af magnesium og calcium. Multebær er en super antioxidant med antiinflammatoriske egenskaber og aloe vera virker kølende mens kokosolie og sheasmør virker blødgørende.
 
Aftersun Shimmer Sorbet har en delikat konsistens med en skøn mild og frisk duft. Den føles som let kølende sorbet på huden, er let af fordele og absorberes straks.
 
Detaljer
Ingredienser

Om Rudolph Sun

Rudolph Sun serien er certificeret med Svanemærket. Rudoplph Sun er baseret på aktive naturlige ingredienser, som plejer og nærer din hud optimalt i solen. Produkterne er fri for parabener, syntetisk parfume, æteriske olier og de 26 mest allergene parfumestoffer. Produkterne lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og indeholder fire effektive, kemiske solfiltre, som alle er godkendt af den nordiske Svane. Rudoplph Sun er baseret på aktive naturlige ingredienser, som plejer og nærer din hud optimalt i solen.

 

Varenummer:
Rudolph Care-6017

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Rudolph Care
DKK 165,00
Rudolph Care
DKK 185,00
Rudolph Care
DKK 225,00
Rudolph Care
DKK 225,00
Rudolph Care
DKK 245,00