Du er her

Environ

Antioxidant Gel

DKK 380,00

VAREN ER PÅ LAGER !

OBS. KONTAKT OS VED KØB
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Kontakt os derfor på tlf. 20832990 eller kontakt@allskin.dk for vejledning og bestilling. SMS-besked er fin, hvis du gerne vil ringes op.
Læs mere her

Environ's opdaterede Antioxidant Gel er en let gel-serum, der er med til at bekæmpe infektioner og bakterier i huden. Antioxidanter styrker hudens immunforsvar og virker genopbyggende og fugtgivende. 
 
Environs Antioxidant Gel er et genialt produkt ved akne og rosacea. Kan også anvendes efter barbering eller som aftersun.
 
60 ml.
 
Detaljer
Ingredienser
Environ® Skin Care er en professionel hudplejeserie indeholdende meget aktive og højkoncentrerede ingredienser, inkl. A-vitamin, der derfor kræver en forudgående konsultation. Produkterne kun kun købes online ved at kontakte os.
 
Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af aktiv A-vitamin. Der startes med laveste dosis, så huden kan opbygge retinoid receptorer og derefter bringes man step-by-step op på højeste mulige dosis, der tillades til brug i produkter i branchen. 
 
Environ® anvender ingredienser af absolut højeste kvalitet og friske aktive vitaminer (testet af Vitamininstituttet i Lausanne) til fremstillingen. Produkterne er hypo allergene, indeholder ikke farvestoffer og kun konserverings- og duftstoffer, hvis absolut nødvendigt.
 
Varenummer:
environ-aog060

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Rudolph Care
DKK 495,00
Ling Skincare
DKK 129,00
Environ
DKK 745,00
Environ
DKK 445,00
Rudolph Care
DKK 395,00