Du er her

Behandlinger

ALLSKIN 45 min.  -  560 kr.

ALLSKIN 60 min.  -  675 kr.

ALLSKIN 75 min.  -  800 kr.

ALLSKIN 90 min.  -  950 kr.

Costumized behandlinger, hvor der sammensættes en behandling med det, din hud har brug for - dybderens, peelings, løftende ansigtsmassage, masker, LED, cupping, ultralyd, varmesten/infrarød, kranio-sakral, dranage, cupping og kropsterapi (body sds) på skuldre og nakke. Kan f.eks. indeholde Environ's Cool Peel eller Ling Signature Facial - du skal blot booke din ønskede tid. Kan bookes her
 

SPECIEL-BEHANDLINGER

LN SIGNATUR, 60 min. - kr. 700
Radio Frequenzy (RF), LED lysterapi, infrarød varme med ioner, ultralyd og microcurrent - dette er den mest effektive anti-age-behandling, du kan booke hos ALLSKIN og sammensættes i forhold til din hudstruktur. Hudforbedrende behandling, der rammer på celleniveau og booster bl.a. kollagenproduktionen. Indeholder opstrammende og afslappende massage samt massage af nakke/skuldre. Der opleves en forskel efter blot 1 behandling. Ønskes længere holdbarhed, skal flere behandlinger påregnes (f.eks. med 3-5 ugers mellemrum). Kan bookes her

ICE GLOW, 30 min. - kr. 500
Effektiv peelingmaske samt en kølende, regenererende og fugtgivende maske. Indslusning af tilpassede sera. God til alle hudtyper - forbedring af uren hud/akne, reducering af fine linjer, ensartet og glat hudoverflade. Styrker medtaget hud og fremmer cellefornyelsen, dranerer og giver huden glød, genopretter tør og solskadet hud. Indeholder ultralyd, LED lysterapi og cryo therapy.

MESO-TERAPI, 60 min. - kr. 1500
Vores mest eksklusive behandling med professionel meso-pen med indstillelig nåledybde fra 0,25-2,5mm dybe nano-nåle, der straks booster hudens egenproduktion af kollagen flere uger efter. For din sikkerhed anvendes der professionelt, klinisk/sterilt engangsudstyr samt topisk bedøvelse før behandlingen. Hudens struktur forfines synligt og arbejder på linjer, rynker, strækmærker, solskader og ar. Der efterbehandles med fugtbindende hyaluronsyre, aktive virkestoffer/vækstfaktorer, samt kølende maske eller LED lysterapi. Kan ligeledes anvendes på hals og decolleté også. Læs mere om mesoterapi under 'Inspiration'.
 
3-6 behandlinger anbefales - 20% rabat ved køb af kurforløb på 3 behandlinger.
 
NON-INVASIV MESO-TERAPI, 60 min. - kr. 850
Ved non-invasiv meso-terapi, anvendes samme meso-pen som ved dybdegående meso-terapi - dog uden de helt dybdegående nåle. Der er ingen smerte og derfor ikke behov for bedøvelse. Med nano-nåle indsluses hyaluronsyre og aktive virkestoffer i huden, som hermed optages langt bedre. Der efterbehandles med bl.a. cryo therapy og LED lysterapi. Ingen down-time efter denne behandling - blot en fugtmættet hud med glød.
 
MIKRO-NEEDLING - egen rulle, 60 min. - kr. 680
Medtag din egen rulle og modtag en tilpasset behandling, hvor din rulle anvendes i behandlingen med hyaluron, c- og a-vitamin samt beroligende og fugtgivende maske. Indeholder f.eks. LED lysterapi, peeling, cryo therapy og dybderens. Du bliver overrasket over, hvor lidt rød, du er efterfølgende. Din rulle skal være af god kvalitet og ikke nedslidt.

HEAD TO TOE, 75 min. - kr. 900
Speciel 'slanke'-behandling, der sætter gang i stofskiftet og udrenser for affalds- og giftstoffer i kroppen. Du ligger i et infrarødt varmetæppe, samt endnu et specieltæppe, der indsluser varmen. Kroppen tørbørstes, buffes/rystes, indsmøres i celluliteforbedrende creme og der laves let lymfedranage - alt, så kroppen får lov at arbejde. Imens får du en tilpasset dybderensende ansigtsbehandling, bl.a. indeholdende papaya-enzym-peeling og mild microcurrent for at skabe glød og let løftende effekt. Husk ekstra undertøj, da det, du ligger i, bliver vådt.

Behandlingen kan stå alene, men med fordel anvendes f.eks. månedligt for at skabe et udrensende flow i kroppen og sætte mere gang i stofskiftet.

SENSI/ROSACEA TREAT, 60 min. - kr. 680
Med udgangspunkt i den revultionerende ENVIRON™ COOL PEEL behandles huden med udgangspunkt i at skabe ro og balance til rosacea-hud. Anbefales også ved Perioral dermatitis, eksem- og generel sensitiv hud - men også blot til en hud, der holder af at blive gennemrenset og -fugtet. Indeholder bl.a. LED lysterapi.

PIGMENT TREAT, 60 min. - kr. 680
Med udgangspunkt i ENVIRON™ c- og a-vitaminer, anvendes bl.a. boostede peelings og LED lysterapi. Egner sig til pigmenter i ansigt, isse og decolleté.

TEEN TREAT, 45 min. - kr. 450
Dybderens til dig under 18 år med fokus på problemhud/akne eller sart hud. Indeholder LED lysterapi og dybderens. Du guides til, hvordan du passer din hud. 

PORE MINIMIZER, 15 min. - kr. 150
Hjælp til at tømme og formindske porerne. Der anvendes en speciel poretømmende gel, der varmer huden imens den arbejder i dybden af porerne. Herefter dybderens og maske. Som tillæg i en behandling - kr. 95. Kan bookes her
 

HOLISTISKE BEHANDLINGER

RUDOLPH CARE SIGNATURBEHANDLING, 90 min. - kr. 950
En luksus holistisk behandling, hvor hele kroppen, organer og huden bliver behandlet via ansigt og krop. Huden gennemarbejdes med zoneterapi, akupressur, kranio sakral terapi og bindevævsmassage. Der arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles. Kan bookes her

RUDOLPH CARE GLOW, 45 MIN. - kr. 550
Holistisk ansigtsbehandling hvor ansigtet renses, ekfolieres og grundigt masseres med gua sha sten. Incl. massage af nakke/skuldre og decolleté.
 

KROPSBEHANDLINGER

KROPSTERAPI (Body SDS - 2. års elevbehandling) - kr. 350  (Kr. 400 pr. 1/10 2019)
Har du ondt i f.eks. nakke, skulder, ryg, ben eller måske under foden? Kan du ikke løfte din arm? Eller måske du blot vil vedligeholde din krop og få løsnet op? Body SDS kan bruges til rigtig meget og er effektiv til at sætte gang i kroppen - lymfesystem, affaldsstoffer, blod, stive muskler, sener og led mv. 

DETOX SAUNA WRAP, 40 min. - kr. 350
Det infrarøde varmetæppe kan anvendes alene eller med fordel i combi med kropsterapi (body sds), hvor kroppen således er godt opvarmet og allerede igang med at udskille affalds- og giftstoffer forinden du skal behandles. Infrarød varme har dokumenteret effekt - har mange gavnlige effekter både for dit udseende og sundhed. Det infrarøde lys er usynligt lys, der udgiver varme og gennemtrænger celler i huden, musklerne og knoglerne - varmer indefra og ud. Det resulterer i en dybdegående behandling, der virker udrensende, muskelafslappende, smertelindrende, cellefornyende samt øger stofskiftet (specielt ved flergangsbrug).​ Infrarød varme er en effektiv afgiftningsmetode. Velegnet til kvinder og mænd i alle aldre.

 

VOKSBEHANDLINGER

Bryn, kr. 125 (som tillæg kr. 100)
Overlæbe, kr. 145
Overlæbe og hage, kr. 195
Ansigt (kinder), kr. 255
Øre og næse, kr. 145
Ryg eller bryst, kr. 325

Kan kombineres med farve af bryn og vipper. Mild voks fra kvalitetsmærket Lycon anvendes og der behandles altid med før- og efterprodukter. Kan bookes her

 
 

ALLSKIN's FORCE

LED LYSTERAPI - NEEDLING - ANSIGTSMASSAGE - KROPSTERAPI/Body SDS

...og så er der a-vitamin, strøm og infrarød varme.

  • Der udføres kun sjællent behandlinger uden LED lysterapi - har anvendt det meget længe og måtte hente den første LED i England for længe siden.
  • Der anvendes nakke- skuldermassage fra Body SDS'en - så det er dybdegående! Jeg er under uddanndelse hos Body SDS på 2. år ud af 3.
  • Jeg anvender meget gerne needling i behandlingerne - også gerne din egen rulle. Det giver et SUPER boost - jeg er fan.
  • Min ansigtsmassage nævner kunderne igen og igen.
  • Infrarød varme er fantastisk og virker ikke kun på smerter og affaldsstoffer, men også på dit stofskifte. Varmen anvende både til ansigt og krop.
  • A-vitamin i form af retinyl (retinol), anvendes i de fleste ansigtsbehandlinger - fra Environ.

 

SPØRGSMÅL
Til behandlingerne eller bookingtider - skriv til 2083 2990 eller ring til vores butik på 56146444.

BOOKINGER
Mandag - torsdag. Lørdag - efter aftale.

AFBUDSPOLITIK
Afbud mindre end 24 timer for din booking, opkræves med kr. 250 via mobilepay.