Du er her

Environ - Høje A-vitamin doser

13/03/2017 - 13:55
 
ENDELIG - kom A-vitaminen på hylden hos ALLSKIN! Mangt og meget er blevet testet og læst på, men intet kommer på niveau med Environ®. Vi har totalt hengivet os til de virksomme produkter, for her er der ikke tale om smørbløde cremer, der kan masseres ind i en uendelighed. Ej heller farvestoffer og parfume - blot virkning fra aktive ingredienser af f.eks. højkoncentreret A- og C-vitamin, der tilmed er til at betale. Og så er produkterne hypoallergene. What's not to like. 
 
A-vitamin til alle
A-vitamin er for alle - store som mindre, kvinder som mænd. Og jo før du kommer igang, jo bedre. Højaktiv A-vitamin reparerer huden, lige fra rynker, akne, pigmenter, slap hud, ar, ujævn overflade, porer... Anvender du A-vitamin, vil du over tid have et yngre udseende, end hvis du ikke anvender A-vitamin.
 
Personligt får jeg virkelig positiv respons på min hud, for den har sjældent haft det så godt, nu, hvor den er blevet fri for de månedlige hormonelle udbrud. Den er blevet stærkere og mindre rød (Colostrum Gel), beroliget (Antioxidant Gel) og har fået et mere ensartet udseende med færre linjer i panden (AVST 1).
 
Jeg kan kun anbefale dig at komme igang!
 
Environ® adskiller sig fra andre A-vitamin-serier ved, at man starter på laveste dosis (AVST 1) for at huden stille og roligt kan opbygge retinoid receptorer. Herefter trappes der op i et optrapningssystem, der bringer dig op på højeste mulige dosis af A-vitamin, der tillades i branchen. 
 
Environ® Skin Care er et professionelt hudplejemærke udviklet af Dr. Desmond Fernandes - en af verdens førende plastikkirurger og en sand pioner indenfor videnskabelig hudpleje, skin needling og A-vitamin. Han forsker i den perfekte hud og har et stort hjerte til hudsygdomme som hud- og modermærkekræft, hvor A-vitamin synes at have noget at skulle have sagt. Derudover er han opfinderen af ansigtsrolleren til skin needling (dermaroller), hvor han nu går mod industrien og laver sine nåle på kun 0,1mm (Roll-Cit), der blot lige penetrerer huden, så produkterne får adgang til at trænge ind. Det gør han med den begrundelse, at produkterne alligevel ikke trænger helt derned, hvor de dybere nåle når til, og i stedet anbefaler, at man kan supplere sin hjemme-needling med de profesionelle needling-behandlinger, der lige præcis får skabt en blødning. I en hjemmebehandling handler det ikke om, hvor dybe nålene er, men om hvor mange huller, der laves. Jo flere huller, jo bedre indtræning af produkter.
 
Environ® har været på markedet i over 25 år og forhandles med succes i ca. 70 lande. Det, der kendetegner alle produkterne, er, at der udelukkende anvendes ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstillingen - aktive ingredienser i en aktiv koncentration.
 
Environ´s profesionelle behandlinger "Cool Peel" og "Vitamin Therapy" har ALLSKIN har taget til sig og de kommer snart på menukortet. Cool Peel-behandlingen efterspørges rundt om i verdenen og den efterlader huden fuldstændig lækker, afstresset og plum og kan i den grad også anbefales i et kurforløb af 3-4 behandlinger. Mere en dem senere.
 
Kom igang med Environ, uanset om du vælger det som supplement, eller om du vil gå all in.
God fornøjelse.
 
Andre kan ikke se dette.

Optimal rens ?

17/11/2016 - 23:11
 
Afrens er en vigtig del i din hudplejerutine. Vasker du dit ansigt grundigt vil produkterne, du anvender bagefter, arbejde mere effektivt. Og det betyder i sidste ende, at du kan anvende mindre af dem. Optimerer du din renserutine, får du en mindre tilstoppet, mere boostet, klarere og en hud med glød.
 
Dag- og aftenrens?