Du er her

Zarkoperfume

Buddha Wood Perfume Serum 30ml

DKK 800,00

Bare 1 dråbe er nok... 50% parfume!

Topnoter af buddha-træ, australsk sandeltræ, cashmere-træ og musk.

Påfører du dig, én af de nye ZarkoPerfume Sérum de Parfums, begiver du dig ud på en rejse med tusind års historie, tradition og innovation. Dufte, der indeholder et utal af elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, vi kender til i dag har inden for molekylær fremstilling af parfume.

Fremstilling af Sérum de Parfums kan sidestilles med produktion af cognac. Derfor kalder vi den også VSOP –- ”Very Superior Old Pale”. For alle 3 dufte gælder at base-kompositionen modnes på franske egetræsfade, som er medium ristet, præcis ligesom vin. På den måde bliver duften mere fyldig og rund. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og parfume-serummet er klar til at blive fyldt på flasker. Der står mennesker bag det hele, så derfor holder vi fast i traditionen om, at ZARKOPERFUME er håndlavet i Danmark.

Nyd de skjulte historier i parfumerne, og kompositionerne med oprindelse i den spæde moderne molekylære videnskab –og find din helt egen favorit eller favoritter blandt de 3 nye dufte fra ZarkoPerfume: Supercharged Molécule, Oud-Couture og Buddha-Wood.

Detaljer
Ingredienser
Varenummer:
zarko-buddha

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Zarkoperfume
DKK 800,00
Zarkoperfume
DKK 800,00
Zarkoperfume
DKK 800,00
Zarkoperfume
DKK 800,00
Rudolph Care
DKK 495,00