Du er her

Environ

A, C & E Oil

DKK 420,00

VAREN ER PÅ LAGER !

OBS. KONTAKT OS VED KØB
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Kontakt os derfor på kontakt@allskin.dk eller tlf. 20832990 (sms-besked er fin, hvis du gerne vil ringes op) for vejledning og bestilling.

Læs mere her

A, C & E Oil er en fintekstureret olie, der med sin rige og nærende formel forsyner huden med en høj koncentration af vitaminer og antioxidanter. Giver nyt liv til solskadet hud og efterlader huden med et fløjlsblødt udseende.
 
  • Beskytter huden mod udefrakommende skadelige påvirkninger
  • Nærer huden og efterlader den glat og velplejet med et blødt og smidigt udseende
  • Forbedrer fine linjer og solskadet huds fremtoning
  • Tilsæt et par få dråber A, C & E Oil til din fugtighedscreme for at nære huden ekstra.
Detaljer

 

 

Ingredienser

Environ Skin Care er en professionel hudplejeserie indeholdende meget aktive og højkoncentrerede ingredienser, inkl. A-vitamin, der derfor kræver en forudgående konsultation. Produkterne kun kun købes online ved at kontakte os. Environ adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af aktiv A-vitamin. Der startes med laveste dosis, så huden kan opbygge retinoid receptorer og derefter bringes man step-by-step op på højeste mulige dosis, der tillades til brug i produkter i branchen. Environ anvender ingredienser af absolut højeste kvalitet og friske aktive vitaminer (testet af Vitamininstituttet i Lausanne) til fremstillingen. Produkterne er hypo allergene, indeholder ikke farvestoffer og kun konserverings- og duftstoffer, hvis absolut nødvendigt.

 

Varenummer:
environ-aceoil

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Karmameju
DKK 85,00
Soap Walla
DKK 195,00
Rudolph Care
DKK 495,00
Caudalie
DKK 230,00
Caudalie
DKK 145,00