Du er her

Cookie- og privatlivspolitik

COOKIES
 
Vi bruger cookies af hensyn til dig. Cookies er små tekstfiler, som anvendes på denne hjemmeside til at få den til at fungere bedst muligt og til at indsamle statistik over hvordan sidens indhold benyttes af dig og andre besøgende.
 
Cookies på denne hjemmeside:
 
1. Funktionelle cookies
Funktionelle cookies sættes for at få hjemmesiden til at fungere, så den bliver god for dig at bruge. De funktionelle cookies opdeles i to kategorier:
De nødvendige cookies bruges til at få en hjemmeside til at fungere, for eksempel ved at huske hvad du har i indkøbskurven, hvor langt du er nået med at udfylde en formular, huske adgangskode ved login eller lignende.
 
Cookies til ekstra funktion og brugervenlighed bruges bl.a. til at gøre det muligt for en hjemmeside at huske de valg, du har taget herunder dine indtastede præferencer såsom sprog, region eller lignende. De funktionelle cookies er også dem der sættes for at du kan dele indhold p tværs af hjemmesider, fx på Facebook eller lignende.
 
2. Webanalyse og optimering
Vi bruger cookies til webanalyse. Disse cookies bruges til at samle statistik om, hvordan de besøgende bruger hjemmesiden. Ved at kigge på hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de ser og hvordan de bruger hjemmesidens indhold og funktioner, kan vi forbedre hjemmesiden derefter. Informationen der samles, bruges anonymt og som et værktøj for webteamet.
 
3. Målrettet markedsføring og profilering
Disse cookies kan bruges til udveksling af brugeroplysninger på tværs af hjemmesider/tjenester og oplysningerne kan tilfalde forskellige tredjeparter. Dermed kan tredjeparter bruge cookies til at profilere i bred forstand.
 
Fravalg af cookies
Hvis du nu eller i fremtiden ønsker at fravælge cookies, kan du gøre dette via dine browser indstillinger. Du kan blokere for cookies fra denne og andre hjemmesider ved at tilføje domænet under Internetindstillinger i din browser. Læse mere om hvordan du fravælger cookies via din browser på minecookies.org.
 
Hvad sker der, hvis jeg fravælger cookies?
Hvis du fravælger cookies vha. dine browserindstillinger, vil dine bevægelser på hjemmesiden ikke blive registreret, når du klikker rundt. Du skal dog være opmærksom på, at ved at fravælge cookies vil du også automatisk fravælge en del af mange hjemmesiders funktionalitet og de vil derfor ikke fungere korrekt.
 
Hvorfor fortæller vi dig om cookies?
Vi informerer om cookies, fordi vi ligesom alle andre danske websites er forpligtet til at informere om dem i henhold til "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr".
 
 
PRIVATLIVSPOLITIK
 
Vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
 
1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
 
ALLSKIN ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger under siden kontakt.
 
 
2. Hvad bruges dine oplysninger til og på hvilket grundlag behandler vi dem?
 
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:
 
- Levering af aftalte ydelser/varer/services
- Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester
- Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde
 
- Når du besøger www.allskin.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores website/shop for at optimere brugeroplevelsen og allskin.dk's funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af varelager, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.
 
- Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og dit handselsmønster på vores hjemmeside til brug af personalisering af nyheder, tips og tilbud. Du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til kontakt@allskin.dk 
 
- Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen.
 
- Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig forsendelse af vores produkter med mindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.
 
 
3. Hvem deler vi dine oplysninger med?
 
ALLSKIN benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra ALLSKIN. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem ALLSKIN og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.
 
4. Vi deler oplysninger om dig med:
 
- Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
- Ekstern revisor
- Facebook og Google med henblik på online annoncering
- Offentlige myndigheder, såfremt det i henhold til lov er påkrævet
 
 
5. Hvornår overfører vi persondate til lande uden for EU/EEA?
 
Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
 
 
6. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
 
Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.
 
 
7. Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til at dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.
 
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
 
Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til kontakt@allskin.dk. Vil du klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/
 
Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på kontakt@allskin.dk eller telefon 2083 2990. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.