Du er her

Environ

Cosmetic Roll-Cit (ansigt)

DKK 745,00

VAREN ER PÅ LAGER !

OBS. KONTAKT OS VED KØB
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Kontakt os derfor på tlf. 20832990 eller kontakt@allskin.dk for vejledning og bestilling. SMS-besked er fin, hvis du gerne vil ringes op.
Læs mere her

Cosmetic Roll-CIT er et needling-instrument til brug i ansigtet og er meget effektivt mod ar, rynker, linjer, pigmentskader, porer og ujævn overflade. Jævnlig brug øger optagelsen af hudplejeprodukter og stimulerer kollagen-produktion.
 
Cosmetic Roll-CIT har et glat rollerhoved, der er omsluttet af 0,1 mm mikronåle i rustfrit stål.
 
Detaljer
Facial Needling er for dig, der virkelig ønsker at se resultater.
 
Start med at needle 2 gange om ugen og øg stille og roligt til daglig brug i 3-4 måneder. Herefter trappes der ned igen. Der må gerne rulles på læberne. 
 
Rens huden og del ansigtet op i sektioner og rul herefter hver sektion vertikalt, horisontalt og på tværs med rolleren. Pres den ikke ned i huden, men tryk blidt. Anvend rolleren i ca. 3 – 5 minutter og skyld den grundigt i meget varmt vand efterfølgende. Efterfølg med dit foretrukne (behandlings-)produkt og altid AVST creme.
 
Anvendes rolleren mere end 2 gange om ugen, bør der anvendes en roller-cleanser.
 
Ingredienser
Environ® Skin Care er en professionel hudplejeserie indeholdende meget aktive og højkoncentrerede ingredienser, inkl. A-vitamin, der derfor kræver en forudgående konsultation. Produkterne kun kun købes online ved at kontakte os.
 
Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af aktiv A-vitamin. Der startes med laveste dosis, så huden kan opbygge retinoid receptorer og derefter bringes man step-by-step op på højeste mulige dosis, der tillades til brug i produkter i branchen. 
 
Environ® anvender ingredienser af absolut højeste kvalitet og friske aktive vitaminer (testet af Vitamininstituttet i Lausanne) til fremstillingen. Produkterne er hypo allergene, indeholder ikke farvestoffer og kun konserverings- og duftstoffer, hvis absolut nødvendigt.
 
Varenummer:
environ-fg/cr

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Jurlique
DKK 260,00
Rudolph Care
DKK 795,00
Rudolph Care
DKK 595,00
Serum8 Dermaroller
DKK 1.985,00
Ling Skincare
DKK 745,00