Du er her

Serum8 Dermaroller

Dermaroller, homekit

DKK 1.985,00

Komplet hjemmebehandlings-hudplejesystem, der indeholder en dermaroller med 0,5 mm nåle, Roller Cleaner, Skin Cleanser, Serum8 hyaluron serum og Mouisturizer 8.

Hjemmesættet leveres i en flot, rund emballage hvori, der medfølger en sort silkepose, der evt. kan benyttes som rejsetaske, når du rejser.

Dermaroller hjemmebehandlingssættet er udformet til at nedbryde hudens barrierefunktion, for derefter at tvinge den til at genopbygge huden. Rolleren bruges i kombination med en højkoncentreret hyaluronsyre-gel (højere koncentration end f.eks. filler-produkter som Restylane) samt lidt SOS (SucroseOctaSulfat), der virker hudstimulerende - specielt udviklet til at virke nede i huden, hvor hudbarrieren kortvarig er nedbrudt.

Det anbefales, at man er virkelige kritisk med brug af alle andre former for hudprodukter umiddelbart efter brug af en dermaroller, da rigtig meget indhold ikke har noget at gøre så langt nede i huden.

Serum8 Dermaroller er fremstillet af højkvalitets titaniums-nåle, med nyeste disk-needle-teknik, der er mere smertefri i brug.

En dermaroller er strengt personlig.

Detaljer

Anvendelse: Det anbefales at du behandler morgen eller aften. Brug ALTID Serum8 og Moisturizer8 umiddelbart efter behandling med Serum8 dermaroller, og vent mindst 1 time (til huden igen er forseglet) før brug af egne hudplejeprodukter (dagcreme, natcreme, solprodukter, foundation etc.). Serum8 dermaroller er personlig og må ikke benyttes af andre. Serum8 dermaroller holder til 60 behandlinger af ansigtet, og færre behandlinger hvis du behandler et større hudområde. Flasken med Serum8 indeholder 30 ml. og hvert tryk på pumpen giver ca. 0,3 ml. 1. Desinficer Serum8® Dermaroller ved at sprøjte 2-3 tryk RollerCleaner8 på rullen og vift den i luften til den er tør (ca. 30 sekunder). 2. Rengør huden med dine foretrukne renseprodukter og afslut med Cleanser8 (brug 1-2 tryk på en fugtet vatrondel). 3. Rul Serum8 dermaroller 4-6 gange lodret/vandret/diagonalt systematisk, og sådan at du vælger et passende hudområde ad gangen, f.eks. pande, kind, næse, overlæbe, osv. Brug et jævnt blidt tryk, det skal ikke være smertefuldt, men mærkes som en naturlig let prikken i huden, og bortset fra en let rødmen i huden ses intet. Du kan rulle så tæt på øjenomgivelserne som du har lyst, men huden er mere følsom her, og du skal være mere forsigtig. Du kan også med fordel udføre behandlingen på hals, decolleté, håndrygge, osv. 4. Påfør Serum8 i et jævnt tyndt lag (1 1/2 pump). Når Serum8 er tør påføres Moisturizer8 (2 til 2 1/2 pump). Man må ikke bruge andre hudplejeprodukter før 1 time efter efter behandlingen. Serum8 er udviklet som en 100% biokompatibel gel og indeholder ingen stoffer, som kan skade ved at blive påført en sart og åben hudbarriere. 5. Som afslutning renser du Serum8 dermaroller under rindende varmt vand og afslutter med 2-3 tryk RollerCleaner8. Lad rullen tørre i luften og opbevar den i æsken. BEMÆRK: Serum8 Dermaroller skal ALTID opbevares i den medfølgende æske, da de små tynde nåle let beskadiges og rullen kan ikke længere bruges.

Ingredienser
Varenummer:
Serum8 dermaroller

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Jurlique
DKK 260,00
Rudolph Care
DKK 795,00
Rudolph Care
DKK 595,00
DKK 297,50
Ling Skincare
DKK 745,00
Ling Skincare
DKK 599,00