Du er her

Rudolph Care

A Hint of Summer

DKK 345,00

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der sørger for at give dig en frisk, gylden glød. Dråberne gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve, både i ansigtet og på kroppen. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har vi komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge.

Det naturlige DHA molekyle, sikrer din hud en fin og jævn tone. Derudover indeholder selvbruneren aloe vera, der beroliger, fugter og genopbygger, mens acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og styrker din hud. Dråberne har ingen farve og har en let, flydende konsistens, der gør den nem at blande i din creme. Har en meget mild, delikat duft.

Anvendelse:

Bland A Hint of Summer i din ansigtscreme eller bodylotion/olie i håndfladen. Brug samme mængde creme/olie, du plejer og tilsæt 2 dråber (ansigt) eller 4-6 dråber (krop). Fordel produktet og vask hænderne grundigt bagefter. Farven opbygges gradvis, så gentag de følgende dage, hvis du ønsker en mere intens farve.
Husk at lade produktet tørre helt ind, før du tager tøj på. Ellers vil det kunne give pletter på tøj eller andre tekstiler.

Tag forskud på - eller vær brun hele sommeren med A Hint of Summer – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Den er både Svanemærket og Cosmos certificeret.

50 ml.

 

Detaljer
Rudolph Care er bæredygtig og økologisk hudpleje skabt af Andrea Elisabeth Rudolph. Produkterne er certificeret med det nordiske miljømærke Svanen og det franske økologiske Ecocert-certificering. De prisvindende olier og cremer er på alle måder ren luksus, krydret med de aktive ingredienser, der skal til for at huden næres og plejres korrekt. 100% fri for skadelig kemi, æteriske olier og de 26 allergene parfumestoffer, som EU advarer imod.
 
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Extract* (aloe vera), Dihydroxyacetone (self tan) Glycerin**, Alcohol**, Aqua Euterpe Oleracea Fruit Oil* (Acai Oil), Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Parfum (naturlig), Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
*Ingrediens from organic farming.
 
99% of the total ingrediens are from natural origin, 86% of the total ingredients are from organic farming.
Varenummer:
rudolph care-4532

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Karmameju
DKK 249,00
Karmameju
DKK 399,00
Environ
DKK 350,00
Korres
DKK 165,00
Korres
DKK 180,00