Du er her

Hudguide

HUDTYPE: NORMAL HUD

Huden er ikke for fedtet, ikke for tør og har ingen overfølsomhed. Du kan opleve en smule tørhed eller være en smule olieret, men det er rimeligt sjældent og det løser som regel sig selv. Du føler sjældent behovet for at give din make-up et touch-up eller at fjerne overflødig olieproduktion i løbet af dagen. Omvendt føles din hud heller ikke stram og tør.

Hovedformålet med behandling af normal hud er at beskytte huden mod både UV og miljøskader samtidig med, at du opretholder den optimale funktion. Bekæmpe ældningtegn.

Anvend produkter med ingredienser som f.eks. hyaluron, C-vitamin, peptider og A-vitamin + solfaktor, for opretholdelse af hudens funktion og fylde.
 

Produkter: Environ EssentiA AVST 1 cream / Environ Avance DFP 312 / Ling Dual Moisture / Ling Hi Vit. C Serum / Rudolph Care SUN Face SPF15 / Rudolph Care Acai Face Oil

Ansigtsbehandling:
Rudolph Care Signaturbehandling / LED-lysbehandling / Ling Signature Facial / Ling Glow Facial / ENVIRON Cool Peel / Dermapen

 

TØR HUD

Din hud føles tør efter afrens og kan endda afskalde, specielt om vinteren. Føles tør i løbet af dagen og har tendens til kløe samt linjer/kragetærer ved øjnene. Tendens til milier rundt om øjnene. En "ægte" tør hud har kun en lille procentdel af befolkningen. En ægte tør hud vil have været tør i både ansigt og på krop gennem hele livet og har ofte tilbøjelighed til at få eksem og dermatitis.

Mange tror, de har en tør hud, men det handler mere om at give huden den rigtige hudpleje med gode fugtgivende ingredienser samt at drikke nok vand (2 liter). Tag evt. Omega 3. Huden mister fugt med årene. Skru ned for radiatorvarmen, undgå meget varme lange bade og overvej evt. en humidifier i dit soveværelse.

Anvend ikke fede cremer alene. De flyder for meget "ovenpå" og får ikke gjort den store forskel i længden - samme er gældende for nogle olier. Afrens med rensemælk (ikke skum) og påfør en hydrator/toner/mist, produkter med hyaluron samt peelings (uden korn). Fugtmasker kan ikke anvendes for meget.
 

Produkter: Ling Replenishing Hydrator / Ling Ginsing Moisture Mask / Environ Super Moisturizer+ / Environ Hydrating Oil Capsules / Rudolph Care Acai Serum

Ansigtsbehandling: Ling Signature Facial / Ling Glow Facial / ENVIRON Cool Peel
I en ansigtsbehandling med en tør hud, tages der højde for at genoplive hudens naturlige processer, øge funktionaliteten og fugtbalancen.

 

KOMBINERET HUD

Din hud er oliereret og skinner i T-zonen, men ellers normal hud eller dehydrerede kinder. Du kan opleve lejlighedsvis tørre pletter og har synlige porer i midten af ansigtet.

Kombineret hud kan skyldes brug af lettere udtørrende cremer, feks. for at komme olien i T-zonen til livs. Hermed sænkes hudens naturlige fugtgivende mekanismer, hvilket gør huden tør og i nogle tilfælde øges hudens olieproduktion i et forsøg på at modvirke tørheden. Huden er ikke en fedtet hudtype, blot fordi den skinner i T-zonen.

Anvend gerne en lermaske i T-zonen og en fugtmaske på kinderne. Brug ikke for fede cremer, men gerne ekstra fugt/beskyttelse på kinderne, især i vinterhalvåret.
 

Produkter: Caudalie Detox Mask / Ling Replenishing Hydrator / Ling Ginsing Moisture Mask

Ansigtsbehandling:
Ling Signature Facial / Ling Clean Facial / Ling Glow Facial / ENVIRON Cool Peel / Tillæg LED-lysmaske

Målet, når man behandler en kombineret hud er, at balancere olieproduktionen og dehydreringen samtidig med, at man forhindrer udbrud og beskytter huden mod både UV og miljøskader.

 

FEDTET HUD

Du har en betydelig olieproduktion og huden fedter, både i T-zonen som i resten af ansigtet og har ingen glød. Du har forstørrede, synlige porer, har hudorme, bumser/udbrud og kan evt. lide af akne.

Anvend en detox maske (lermaske), der sammentrækker porerne -> 1-2 gange om ugen. Sørg for at afrense morgen og aften. Anvendes make-up skal du dobbeltrense. Overvej Omega 3, Grøn te med spearmint samt mælkesyrebakterier til tarmfloraen.
 

Produkter: Caudalie Detox Mask, Ling Detox Mask, Environ Antioxidant Gel, Environ Sebugel A

Ansigtsbehandling: Ling Clean Facial / ENVIRON Cool Peel / Tillæg LED-lysmaske
Hovedmålet med ansigtsbehandlinger er effektivt at genskabe balancen i huden ved at kontrollere overskydende olie og beskytte mod UV- og miljøskader.

 

SENSITIV HUD

Din hud kan ofte føles tør og blusser nemt - gerne ved kulde/varme. Tendens til små hvide pustler og du kan reagere ved forskellige ingredienser og duftstoffer.

Anvend milde produkter, gerne med en kort ingrediensliste. Nogle har det bedst med naturlige produkter mens andre har det bedst med "ikke naturlige/økologiske" produkter, der er kreeret til at fortælle huden præcis, hvad den skal med dette produkt. Har du rosacea vil en cremet (eller gel) rens være at foretrække ligesom tunge cremer og olier som regel er en dårlig kombi. Fugt er et nøgleord.
 

Produkter: Rudolph Care Anti-Stress Cream, Environ Colostrum Gel, Environ Antioxidant Gel, Ling K-vitamin Serum

Behandling: Rudolph Care Signaturbehandling / Ling Wow Facial / ENVIRON Cool Peel / Tillæg LED-lysmaske
Målet med at behandle en sensitiv hud er at gøre hudens naturlige barriere stærkere, så den kan modstå mere. Fugtbalancen og cirkulationen øges og rødme falder.