Du er her

Ling Skincare

Hydra Squalane

DKK 799,00

Fuldstændig fantastisk serum til dehydreret hud - også sensitiv. Squalane, der stammer fra oliven, er et naturligt beroligende vidunder.

Squalane nærer huden og hydrerer dybt og hjælper huden med at blive mindre sensitiv. Fremragende til at lindre eksem og kronisk dehydrering. Plukenetia Volubilis Kerneolie er rig på vitamin A, vitamin E og Omega-3 og er dermed spækket med anti-oxidanter og hjælper med at beskytte huden mod miljøpåvirkninger. Derudover blødgør hyaluronsyre og fylder huden ud - føles som en mild booster - samtidig med at den bevarer fugten.

Anvendelse: Kan bruges både morgen og aften. Kan evt. kombineres med Freeze & Uncrease for Anti-age effekt eller Moisture Plenish ved dehydreret hud.

Tip: Anvendes f.eks. Replenishing Hydrator eller Dual Moisture Emulsion før et serum, vil det føles som man ikke skal anvende så meget af sin serum og efterfølgende creme. Dvs. produkterne holder godt.

Detaljer
Ingredienser

Ling Skincare er naturlig hudpleje, når det er bedst. Ingen parfume eller parabener. Det har en utrolig Hollywood-fanskare som Cameron Dias, Uma Thurman og bl.a. supermodellen Gisele Bünchen. Produkterne er fantastiske og virkelig effektive, uanset om det handler om at berolige sensitiv hud eller booste huden effektivt.

Varenummer:
Ling-Hydra Squalane

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Jurlique
DKK 260,00
Rudolph Care
DKK 595,00
DKK 297,50
Serum8 Dermaroller
DKK 1.985,00
Jurlique
DKK 485,00
Jurlique
DKK 260,00