Du er her

Rudolph Care

Lip Balm Kit made by me

DKK 295,00

Lip Balm Kit made by me - gør-det-selv læbepomade-kit til børn og kreative sjæle og er det første af sin slags, som både er Svanemærket og økologisk certificeret.

Kittet består af de bedste økologiske ingredienser - alle fri for skadelig kemi. Økologisk sheasmør gør læberne bløde som smør, og det plejer og fugter tørre og sprukne læber. Økologisk bivoks giver læbepomaden en fast konsistens og en mild duft af honning. Naturligt mineralsk farvestof er sammensat af rødt jernoxid og Mica. Jernoxid er produceret ud fra naturlige mineraler og er det, der gør, at læbepomaden kan få en fin lyserød farve. Mica er et naturligt mineral, som får læbepomaden til at skinne og glimte. Udover disse ingredienser, skal man kun bruge en pande, olie og honning.

Æsken indeholder nok til 4 læbepomader. Der er lagt krukker, fine gaveposer og klistermærker i æsken, så man kan pynte læbepomaderne, når de er færdige.

 

Detaljer
Ingredienser

Butyrospermum parkii butter* (økologisk shea butter), cera alba* (økologisk bivoks), mica (mineralsk glitter), ci 77491 (mineralsk farvestof).

*Ingredients from organic farming. *Natur: 100% & Øko: 98% 

 

Varenummer:
Rudolph Care-lipkit

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Rudolph Care
DKK 395,00
Rudolph Care
DKK 245,00
Eve Lom
DKK 140,00
Eve Lom
DKK 140,00
Eve Lom
DKK 140,00