Du er her

Coola

Makeup Setting Spray spf30

DKK 319,00DKK 159,50
Coola's Setting Spray er genial og anvendes til at holde på din make-up i varmen og beskytter samtidig mod solen UV-stråler med bredspekret SPF 30. Med mere end 70% økologisk certificerede ingredienser og en næsten vægtløs formulering med en mat fisnish, beskytter Setting Spray din hud i solen og holder på make-up'en hele dagen. Du "fylder blot op" efter behov.
 
En avanceret formel indeholder både agurk- og aloe vera-ekstrakt, der lindrer og genopfrisker huden. Hyaluronsyre er en velkendt super fugtbooster, der blødgør og sørger for at binde fugten optimalt. Setting Spray er med til at reducere forekomsten af porer, fine linjer og rynker.
 
Beskyt din hud på den aller nemmeste måde i løbet af dagen - kan anvendes/opfriskes uendeligt og efter behov i løbet af dagen.
Kan selvfølgelig anvendes selvom du ikke anvender make-up - blot så du er sikker på at have solbeskyttelse på i løbet af dagen - på den nemme måde!
 
  • Anvendes oven på din make-up 
  • No Touch / Rub Matte Finish Spray
  • Indeholder hyaluronsyre
  • Indeholder over 70% økologisk certificerede ingredienser 
  • ​Duft af aloe og naturlig grøn te
Anvendelse:
Ryst forsigtigt, luk øjnene og fordel sprayen i ansigtet med ca. 30 centimeters afstand. Vent indtil tør. Opfrisk i løbet af dagen og altid 15 minutter for soleksponering.
 
50 ml.
 
Detaljer
Indeholder:
Sprayen indeholder 70% økologiske certificerede ingredienser. Aloe Leaf Extract, Algae Extract, orange Extract, og Cucumber Exstract.
 
Ingredienser
Coola er et kæmpe hit i USA blandt de kendte, blandt surfer-folket og hos dem, der går op i økologi og naturlig hudpleje.
 
Amerikanske Coola er en effektiv økologisk solcreme-serie baseret på unikke patenterede, prisvindende formler med "Oleosome"-teknologi. Dette betyder, at produkterne indeholder færre kunstige filtre mod solens stråler, hvilket nedsætter risikoen for allergi og irritation. Coolas solcremer beskytter og forkæler din hud på bedste vis. Produkterne har ultra lette konsistenser, fedter og hvidter ikke og er meget lette at anvende. Coola indeholder minimum 70% økologiske ingredienser, beskytter effektivt, har ingen skadelige stoffer og indeholder få kemiske solfiltre.
 
Varenummer:
coola-mist

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Serum8 Dermaroller
DKK 300,00