Du er her

Environ

Sebu-Wash Gel Cleanser

DKK 299,00

VAREN ER PÅ LAGER !

OBS. KONTAKT OS VED KØB
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Kontakt os derfor på tlf. 20832990 eller kontakt@allskin.dk for vejledning og bestilling. SMS-besked er fin, hvis du gerne vil ringes op.
 
 
Environ's Sebuwash er det mest effektive renseprodukt fra Environ, der er formuleret til at afhjælpe fedtet hud og akne. Den renser tilstoppede porer og hjælper huden af med en øget fedtproduktion uden at virke udtørrende samtidig med at virke beroligende. Indeholder salisylsyre, der anbefales til akne. Kan anbefales sammen med Sebu-ACE Oil og Sebu Lac Lotion. Har rigtig god effekt selv på de små tætte, stædige urenheder i panden, som mange døjer med.

 

Detaljer
Ingredienser
Environ® Skin Care er en professionel hudplejeserie indeholdende meget aktive og højkoncentrerede ingredienser, inkl. A-vitamin, der derfor kræver en forudgående konsultation. Produkterne kun kun købes online ved at kontakte os.
 
Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af aktiv A-vitamin. Der startes med laveste dosis, så huden kan opbygge retinoid receptorer og derefter bringes man step-by-step op på højeste mulige dosis, der tillades til brug i produkter i branchen. 
 
Environ® anvender ingredienser af absolut højeste kvalitet og friske aktive vitaminer (testet af Vitamininstituttet i Lausanne) til fremstillingen. Produkterne er hypo allergene, indeholder ikke farvestoffer og kun konserverings- og duftstoffer, hvis absolut nødvendigt.
 
Varenummer:
environ-sbw100

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Rudolph Care
DKK 295,00
Rudolph Care
DKK 265,00
Eve Lom
DKK 305,00
Karmameju
DKK 85,00
Ling Skincare
DKK 399,00