Du er her

Environ

Skin Essentia Eye Gel

DKK 315,00

VAREN ER PÅ LAGER !

OBS. KONTAKT OS VED KØB
Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Kontakt os derfor på tlf. 20832990 eller kontakt@allskin.dk for vejledning og bestilling. SMS-besked er fin, hvis du gerne vil ringes op.
Læs mere her
 
En mild og energigivende øjengel til brug på øjenomgivelsernes sarte hud. Indeholder a-vitamin og peptider, der virker udglattende på fine linjer.
 
Environ AVST Eye Gel er en skøn øjencreme, der tilfører godt med fugt og daglig pleje.
 
15 ml.
 
Detaljer

Påføres efter toner, hydrator, mist eller lign. med 2 dråber på øjenomgivelserne og også gerne på øjenlåget.

Anvendes morgen og aften.

Opbevar gerne din AVST Eye Gel i køleskabet for at få en kølende effekt ved trætte og hævede øjenomgivelser.
 
Ingredienser
Environ® Skin Care er en professionel hudplejeserie indeholdende meget aktive og højkoncentrerede ingredienser, inkl. A-vitamin, der derfor kræver en forudgående konsultation. 
 
Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 8 niveauer af aktiv A-vitamin. Der startes med laveste dosis, så huden kan opbygge retinoid receptorer og derefter bringes man step-by-step op på højeste mulige niveau/dosis, der tillades til brug i produkter i branchen. 
 
Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer (testet af Vitamininstituttet i Lausanne) til fremstillingen. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt.
 
Varenummer:
environ-fg/seeg015

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Jurlique
DKK 395,00
Rudolph Care
DKK 395,00
Environ
DKK 544,00